Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

A forradalmian új teniszütő megérkezett: Wilson Clash

2019. 03. 08. 15:00:00 L&H Sport
A forradalmian új teniszütő megérkezett: Wilson Clash

2019. év tavaszi szenzációja a Wilson forradalmian új teniszütő szériája: a Wilson Clash teniszütők. A teniszütő család kezdésként két tagból állt, a 295 gramm súlyú Wilson Clash 100-as és a 310 gramm súlyú Wilson Clash 100 Tour teniszütőből. A Wilson Clash teniszütők legjellemzőbb tulajdonsága rendkívüli rugalmasságuk. Ennek az értéke akár kétszerese is lehet más vezető márkák teniszütőinek rugalmasságához képest. Azonban ez csak az éremnek az egyik oldala, mert a rugalmassága pontossággal párosul, használója bátran lendítheti az ütőt, akár klasszikus egyenes vonalú mozdulattal, akár felrántva, erős pörgetéssel. Forradalmi újdonsága ebben áll, amit a Carbon Mapping és DSX technológia tesz lehetővé.

2019. év június 14-től tovább bővült három új taggal a család, amelyek a következők: Clash 98, Clash 100L és Clash 108. A Clash 98 a család legkisebb fejméretű precíziós ütője, míg a másik két testvér a komfort irányába bővíti a kínálatot.

Tartalomhoz tartozó címkék: Technológia Wilson Teniszütő