Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

A Luxilon LXN Smart a húr, amely érted gondolkodik

2019. 04. 25. 13:17:00 Liptai László
A Luxilon LXN Smart a húr, amely érted gondolkodik
A belga Luxilon cég a világ egyik legjelentősebb teniszhúrgyártója, akinek húrjait a legtöbb játékos használja az ATP és WTA Tour versenyein. 2019. áprilisban a világon mindenhol egyszerre jelent meg a Luxilon legújabb fejlesztésű teniszhúrja az LXN Smart, amely egyben mérföldkő is a teniszhúrgyártásban, mert az első olyan teniszhúr, amely valós időben képes a tulajdonságát megváltoztatni.

Luxilon LXN Smart az érted gondolkodó teniszhúr

Luxilon LXN Smart - Miben különbözik a többi teniszhúrtól?

Az LXN Smart alapvetően co-poly teniszhúr, amely képes alkalmazkodni a játékos ütéserejéhez. A gyors lendítésű, nagy erejű ütések esetében a húr feszesebbé válik, így a játékos számára - a gyors mozdulat ellenére - nem szórja szét a labdát, hanem pontos ütést tesz lehetővé. A lassú lendítésű ütések, ejtések esetében a húr rugalmasabbá, érzékenyebbé válik, ezzel segítve a játékost a finom megoldásokat igénylő helyzetek sikeres megoldásában.

Luxilon LXN Smart - Mi a titka?

A titka ennek az ösztönösen alkalmazkodó húrnak a polymer anyagán belül található három szálban rejlik. A szálak felkeményednek a gyors lendítés során a kontroll, lepuhulnak a lassú lendítés következtében az érzékenység érdekében. A teniszhúr poliészter húrként viselkedik, de rendkívül rugalmas, és a komfortja a multifilament teniszhúrokéhoz közelít. Ahhoz azonban, hogy ez a különleges tulajdonság élvezhető és maximálisan kihasználható lehessen, csak 18 - 22 kg közötti kell, hogy legyen a húr feszessége a Luxilon előírása szerint.

Luxilon LXN Smart 200m teniszhúr

Kiszerelés:

  • átmérő: 1,25 / 1,30
  • mennyiség: 12m / 200m

Tartalomhoz tartozó címkék: Luxilon Tenisz technológia Teniszhúr