Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.

Divat - adidas 2018-as Roland Garros kollekció

L&H Sport
2018. 05. 05. 19:06:00
Divat - adidas 2018-as Roland Garros kollekció

Az adidas 2018. évi Roland Garros kollekcióját a stílus és az elegancia jellemzi, egyúttal hódolat a Roland Garros tekintélye, mint az egyik legrangosabb Grand Slam torna és "divat verseny" előtt.
adidas 2018. évi Roland Garros kollekciója

A pályán olyan versenyzők játszanak az adidas legdivatosabb és rendkívül funkcionális ruháiban, mint Jelena Ostapenko, Angelique Kerber, Sascha Zverev, Dominic Thiem avagy Jo-Wilfried Tsonga.

A Roland Garros Line - jellegzetessége a trikolór csíkok használata - megtervezése során arra figyeltek megalkotói, hogy a pályán hírül adja a mindenkori párizsi divat és a klasszikus tenisz megjelenés összeegyeztethetőségét. Az adidas a modern és a retro érzés esztétikai élményét képes párosítani a kollekció minden egyes darabjában úgy, hogy a sziluettek, a szabás és részletek finomsága egyedi és friss megjelenést kínál. 

Az adidas 2018. évi Roland Garros kollekciója

Azért, hogy a játékosok a lehető legjobb teljesítményt nyújthassák a torna izzasztó mérkőzései során, az adidas a legújabb klíma technológiai megoldását, a Climachill anyagát alkalmazza minden ruha darabnál. Az anyag ultra légáteresztő, a nedvesség a test felszínéről ezért gyorsan párolog, továbbá a pólóingek nyak táji részének belső oldalán apró alumínium félgömböcskék kerültek bevarrásra, amelyek szintén segítik a sportolókat abban, hogy testük hűvös és száraz maradhasson a legintenzívebb pillanatokban is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Adidas Gear - felszerelés Divat
Az oldal tetejére