Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
40.000 Ft
Gyártó:

Teniszütő tesztelésére: 1 hét idő áll a rendelkezésedre!

A tesztütők oldalunkról nem rendelhetőek meg, csak személyes átvétellel vihető(k) el az üzletünkből a kiválasztott tesztütő(k). A raktáron jelzés azt jelenti, hogy azonnal elvihető, a nincs raktáron jelzés azt jelenti, hogy jelenleg valaki teszteli az ütőt.

Ahhoz, hogy elvihesd a tesztütőt, 40 000 Ft kauciót kell kifizetned. Amennyiben a tesztelés után úgy döntesz, hogy vásárolsz egy új teniszütőt, akkor beszámítjuk a teljes kauciót az új teniszütő árába. Amennyiben úgy döntesz, hogy mégsem vásárolod meg a teniszütőt, akkor 3 500 Ft használati díjat vonunk le a kaució visszafizetése során. (Hiszen használtad az ütőt, sőt akár a húr el is szakadhatott, ami nekünk extra költség.)

Elérhetőség: Raktáron
Hűségpont rendszer
Kiváló minőség
Termék címkék:
head tesztütő

Head Graphene Touch Prestige Pro tesztütő

Fogásméretek
3 - 4 3/8
40.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Head Graphene Touch Prestige Pro teniszütő

A Head Graphene Touch Prestige Pro  - a Prestige MID testvéréhez képest - szélesebb profilú, nagyobb fejméretű és könnyebb súlyú teniszütő. Ennek a kialakításnak az oka a modern tenisz átalakulásából következik, mert ma a játék minden területén a pörgetés dominál. Ezért ezzel az ütővel jobban lehet a labdát pörgetni, de továbbra is az agresszív játékosok fegyvere. Azoknak ajánljuk, akik saját alapvonaluk mögött játszva nagy erővel bombázzák az ellenfél alapvonalának környékét, és ehhez egy precíz ütőre van szükségük.

Head Graphene Touch Prestige Pro a vadonatúj Graphene Touch technológiával kiegészítve készül, ezért a korábbi Prestige Pro teniszütőkhöz képest sokkal kevesebb káros rezgés éri a kart és a könyököt, komfortosabb érzést nyújtva a játék során. 

Marin Cilic

Marin Cilic (US Open bajnok 2014) - a képen a Prestige Pro előző változata látható.
Teniszütő széria Prestige
Fejméretek Midplus (98” - 105" / 630 - 675 cm²)
Nemek Férfiaknak
Keret súlya 301 - 315 gramm
Teniszütő kategóriák Tour (verseny)
Paraméterek
szerkezet Graphene Touch
fejméret 95 hüvelyk² / 615 cm²
súly (behúrozva) 331 gramm
súly (húrozatlanul) 315 gramm
súlyközéppont 315 mm
hossz 27 hüvelyk / 68,50 cm
húrvezetők száma 16x19
profil vastagság 22 mm
fogásméretek 1 - 5
tok nincs
húr Head Lynx 17

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére