Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
40.000 Ft
Gyártó:

Teniszütő tesztelésére: 1 hét idő áll a rendelkezésedre!

A tesztütők oldalunkról nem rendelhetőek meg, csak személyes átvétellel vihető(k) el az üzletünkből a kiválasztott tesztütő(k). A raktáron jelzés azt jelenti, hogy azonnal elvihető, a nincs raktáron jelzés azt jelenti, hogy jelenleg valaki teszteli az ütőt.

Ahhoz, hogy elvihesd a tesztütőt, 40 000 Ft kauciót kell kifizetned. Amennyiben a tesztelés után úgy döntesz, hogy vásárolsz egy új teniszütőt, akkor beszámítjuk a teljes kauciót az új teniszütő árába. Amennyiben úgy döntesz, hogy mégsem vásárolod meg a teniszütőt, akkor 3 500 Ft használati díjat vonunk le a kaució visszafizetése során. (Hiszen használtad az ütőt, sőt akár a húr el is szakadhatott, ami nekünk extra költség.)

Elérhetőség: Raktáron
Hűségpont rendszer
Kiváló minőség
Termék címkék:
head tesztütő

Head Graphene Touch Radical MP tesztütő

Fogásméretek
3 - 4 3/8
40.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Head Graphene Touch Radical MP teniszütő

Az új Head Graphene Touch Radical MP tökéletes kombinációja az ütéserőnek és a lendíthetőségnek. Kicsivel könnyebb mint a Radical Pro, és a család legszínesebb játékát lehetővé tévő ütője egészpályás játékosok számára. Az ütő dinamikus húrkiosztása (16x19) a játékérzést és a pörgetést, a fejnehéz balansz a lendítési súlyát növeli.

A Head Graphene Touch Radical MP ütőt többek mellett Sloane Stephens, a 2017. évi US Open női egyes bajnoka is használja. Jellegzetességei az új, izgalmas megjelenésű külső és a fejjel lefelé fordított RADICAL logó, melyek reprezentálni hivatottak a teniszütő sokoldalúságát. Az ütő új Graphene Touch élenjáró technológiával készül: hihetetlen érzékenység, kiváló rezgéscsillapítás és gyönyörű hangzás jellemzi.

Sloane Stephens a Head Graphene Touch Radical MP teniszütőt használja (a képen az előző széria teniszütője látható)

Teniszütő széria Radical
Fejméretek Midplus (98” - 105" / 630 - 675 cm²)
Nemek Unisex
Keret súlya 276 - 300 gramm
Teniszütő kategóriák Tour (verseny)
Paraméterek
szerkezet Graphene Touch
fejméret 98 hüvelyk² / 630 cm²
súly (behúrozva) 311 gramm
súly (húrozatlanul) 295 gramm
súlyközéppont 320 mm
hossz 27 hüvelyk / 68,50 cm
húrvezetők száma 16x19
profil vastagság 20 - 23 - 21 mm
fogásméretek 1 - 5
tok nincs
húr nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére