Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
40.000 Ft
Gyártó:

Teniszütő tesztelésére: 1 hét idő áll a rendelkezésedre!

A tesztütők oldalunkról nem rendelhetőek meg, csak személyes átvétellel vihető(k) el az üzletünkből a kiválasztott tesztütő(k). A raktáron jelzés azt jelenti, hogy azonnal elvihető, a nincs raktáron jelzés azt jelenti, hogy jelenleg valaki teszteli az ütőt.

Ahhoz, hogy elvihesd a tesztütőt, 40 000 Ft kauciót kell kifizetned. Amennyiben a tesztelés után úgy döntesz, hogy vásárolsz egy új teniszütőt, akkor beszámítjuk a teljes kauciót az új teniszütő árába. Amennyiben úgy döntesz, hogy mégsem vásárolod meg a teniszütőt, akkor 3 500 Ft használati díjat vonunk le a kaució visszafizetése során. (Hiszen használtad az ütőt, sőt akár a húr el is szakadhatott, ami nekünk extra költség.)

Elérhetőség: Raktáron
Hűségpont rendszer
Kiváló minőség
Termék címkék:
head tesztütő

Head Graphene Touch Speed Pro tesztütő

Fogásméretek
3 - 4 3/8
40.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Head Graphene Touch Speed Pro teniszütő

Ez az ütő az, amire mindenki felfigyel, rácsodálkozik, működésbe hozva benne a "tyűha" faktort. Novak Djokovic ajánlásával ez az egyik legkapósabb teniszütő. A Head Graphene Touch Speed Pro egyesíti magában Novak kedvelt madara, a sólyom által inspirált dizájn részleteket az élenjáró technológiával. Az új Graphene Touch technológia hihetetlen érzékenységet, kiváló rezgéscsillapítást és gyönyörű hangzást, a sűrű (18x20) húrkiosztás optimális kontrollt nyújt a technikás versenyzőknek. 

A Head Graphene Touch Speed Pro jellegzetessége a sólyom inspirálta grafikai részletek, mint a SPEED logóba integrált sólyom fej, vagy a rejtett madártoll mintázat. Ha gyorsaság és a kontroll tökéletes kombinációjára vágysz egy a tekintetet  magával ragadó ütővel, minden bizonnyal Te is Head Graphene Touch Speed Pro teniszütőt választod, ahogy Novak is teszi.

Novak Djokovic a Head Graphene Touch Speed Pro teniszütőt ajánlja

Teniszütő széria Speed
Fejméretek Midplus (98” - 105" / 630 - 675 cm²)
Nemek Férfiaknak
Keret súlya 301 - 315 gramm
Teniszütő kategóriák Tour (verseny)
Paraméterek
szerkezet Graphene Touch
fejméret 100 hüvelyk² / 645 cm²
súly (behúrozva) 326 gramm
súly (húrozatlanul) 310 gramm
súlyközéppont 315 mm
hossz 27 hüvelyk / 68,50 cm
húrvezetők száma 18x20
profil vastagság 22 mm
fogásméretek 1 - 5
tok nincs
húr nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére