Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.

Head Prestige az abszolút pontosság

2018. 03. 25. 10:33:00
Head Prestige az abszolút pontosság

A Graphene XT hihetetlenül sikeres bevezetését követően, amely visszanyúlik 2016-ig, a Prestige széria az egyik első az új ikonikus Graphene Touch technológiával. 

Az új Head Prestige teniszütő széria A Head újragondolta és tervezte a Graphene-t, jelenleg a világ legerősebb és legkönnyebb anyagát, amelyhez különleges rezgéscsillapító anyagot adott a keret szerkezetéhez. Az eredmény kevesebb sokk a karon, köszönhetően ez a vibráció gyors csökkenésének az ütést követően, valamint páratlan érzés még nagyobb rácsodálkozással, hogy milyen remekül lehet a labdát érzékelni az ütővel. Továbbá, a Graphene Touch széria minden egyes modellje egyedi dizájnnal készül. Amíg a Head Graphene Touch Prestige Tour az ezüstös vonalával tűnik ki, addig a Head Graphene Touch Prestige Pro modell rozé-arany vonalaival válik egyedivé, és teszi megkülönböztethetővé a különböző színű vonal dizájn a család tagjait egymástól.
Tartalomhoz tartozó címkék: Teniszütő Head
Az oldal tetejére