Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

Iga Swiatek a Tecnifibre márkához szerződött

2021. 02. 12. 09:01:52 LL
Iga Swiatek a Tecnifibre márkához szerződött
A rendkívül tehetséges fiatal lengyel teniszezőnő a 2021. évi szezontól kezdődően a Tecnifibre francia cég csapatát erősíti. A tavalyi Roland Garros győztes Iga ezzel visszatért első teniszütő márkájához, mivel gyerekkorában is Tecnifibre teniszütőt használt. Az új teniszütő a nevét is viseli, és először a Tecnifibre Iga Swiatek T-Rebound 298 teniszütővel az Australian Open-en lép pályára.

A még csak 19 esztendős Iga egyszerre jeleníti meg a jelen és a jövő teniszét. Változtatni az ütőn egy játékos karrierje során mindig nagy kockázatot jelent, de hordozza magában azt a lehetőséget is, hogy a teljesítménye és játékának színvonal tovább fejlődik. Az eltökélt, alázatos és tehetséges Iga mindenekfelett ambiciózus. Ez az ambíció az, ami Igát arra vezette, hogy a Tecnifibre Team tagja legyen újra. A Tecnifibre Iga elvárásainak megfelelő teniszütőt fejlesztett ki számára a legújabb technológiai megoldásokkal. Rengeteg pályán eltöltött tesztelés eredményeként született meg az a teniszütő, ami Iga stílusához passzol, lehetővé téve számára a megfelelő lendítést a játék minden helyzetében, tökéletes összhangba hozva benne a pontosságot a nagy ütéserővel.

Iga Swiatek a Tecnifibre francia márkához szerződött

Ezzel Iga a Tecnifibre T-Rebound teniszütő (női játékosok számára tervezett teniszütő család) program nagykövetévé is lett egyúttal, így egyéb feladatai közé tartozik mostantól, hogy segítse a programba tartozó teniszütők technikai fejlesztését és dizájnbeli szépítését. Iga a 2021. évi Australian Opentől fogva teniszezik az ő nevét viselő új teniszütővel: a Tecnifibre Iga Swiatek T-Rebound 298 ütővel.

A teniszütő kereskedelmi forgalomban először 2021. évi Roland Garros ideje alatt kerül. - A tenisz világában az első lépéseket Tecnifibre teniszütővel tettem meg, ezért legelső emlékeim is ehhez a márkához kötődnek. Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem hozzá és bejelenthetem, hogy egy olyan teniszütővel játszom mostantól fogva, amit hosszú ideig tesztelhettem és az én nevemet viseli. Tökéletesen illik a játékstílusomhoz és fokozza a játékom erejét. Alig várom, hogy továbblépjek együtt a Tecnifibre céggel, egy olyan nemzetközi és növekvő márkával, akinek a kitűzött célja hasonló, mint az enyém - nyilatkozta Iga Swiatek.

Iga Swiatek és a Tecnifibre Iga Swiatek T-Rebound 298 teniszütő

Forrás: Tecnifibre sajtóközlemény 

Tartalomhoz tartozó címkék: Iga Swiatek Tecnifibre