Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.

Kiss Domit leszerződtette a Tecnifibre

LL
2022. 07. 05. 12:31:18
Kiss Domit leszerződtette a Tecnifibre
Az L&H Sport, a Tecnifibre magyarországi képviselete igen igéretes jövő előtt álló fiatal játékossal, Kiss Domonkos Zsolttal kötött szerződést a tegnapi nap folyamán.
Kiss Domonkos és Liptai László a szerződés megkötését követően.

Fotó: Kiss Domonkos Zsolt és Liptai László 2022. július 4-én az L&H Sport üzletében a szerződés aláírását követően Budapesten.

Kiss Domonkos - a Tenisz Műhely versenyzője - az U12-es korosztályban toronymagasan vezeti az idei hazai ranglistát. Az igen tehetséges fiatal teniszező idén minden fontosabb hazai versenyt megnyert korosztályában, így megnyerte a Budapest bajnokságot és mind a fedettpályás, mind a szabadtéri országos bajnokságot. A hab a tortán, hogy egy héttel ezelőtt egyéniben megnyerte a Budapesten megrendezésre került 2.kategóriás Belight Kupa nemzetközi korosztályos (U12) teniszversenyt.

Kiss Domonkos a Tecnifibre TFight 280 RSL teniszütővel és a Tecnifibre Black Code 1,24 teniszhúrral versenyzik. Domi a versenyekre és edzésekre a Tecnifbre Tour RS Endu 12R tenisztáskával viszi a felszerelését.

Gratulálunk Dominak az elmúlt időszakban elért eredményeihez és kívánunk neki sok sikert a Tecnifibre Team tagjaként!

Tartalomhoz tartozó címkék: Támogatott játékosaink Tecnifibre
Az oldal tetejére