Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.

Lacoste tenisz felszerelések

René Lacoste, az 1920-as évek legendás teniszbajnoka mindenben megtestesítette az eleganciát. Szabadgondolkodóként egész életében szembeszállt az adott szabályokkal, hogy újítson, feltaláljon és újra feltaláljon. Erre példa a legelső rövid ujjú, légáteresztő anyagból készült pólóing megalkotása, amelyet úgy tervezett, hogy játék közben nagyobb mozgásszabadságot biztosítson. Ez a darab egy olyan márka megalapításához vezetett, amely képes volt felszabadítani a divatkódokat, és amelynek alapértéke az elegancia.

René életében azok az értékek inspirálták, amelyek a másokra, a tisztességes játékra és a nagylelkűségre összpontosítanak. Ez egy merész játékos története, akinek kitartása miatt a "krokodil" becenevet kapta. Ez a szimbólum aztán a logója lett - a legelső, amely ruházaton is megjelent -, és később világszerte elismerést szerzett. Ez a barátság és a csapatmunka története: az együttműködés szelleme, amely ma is folytatódik a márka vezető művészekkel és tervezőkkel való együttműködésében. Végül, de nem utolsósorban ez a történet a nőkről szól, akik az életében szerepet játszottak: a feleségéről, Simone Thion de la Chaume-ról és Suzanne Lenglenről, a barátjáról, a győztes nőkről, akik ugyanolyan elszántak, szabad gondolkodásúak és elegánsak voltak, mint ő.

René Lacoste 1933-ban alapította meg André Gillier üzlettársával együtt a nevét viselő krokodil emblémás céget. Igazi feltaláló volt, így ő volt az, aki 1960-ban szabadalmaztatta az első rezgéscsillapítót a teniszhúrok közé helyezve, majd 1963-ban piacra dobta az első fémkeretes teniszütőt, amely 1966 és 1978 között 46 Grand Slam bajnoki címet szerzett használóinak. A Lacoste 1971 óta a Roland Garros Premium Partnere, azonban a stadion és Lacoste kapcsolatának gyökerei az 1927-as évre nyúlnak vissza, amikor a René Lacoste vezette Davis-Kupa csapat legyőzte amerikai ellenfelét a  döntőben, és ezért döntés született arról, hogy egy stadiont kell felépíteni Párizsban. Egy évvel később már az új stadionban ünnepelhette a francia csapat ismételt győzelmét az Egyesült Államok válogatottja ellen a a Davis-Kupában. 2012-ben a Lacoste cég a Maus Fréres SA tulajdonába került, majd 2018-ban a szintén francia Tecnifibre is ennek vállalatnak a  portfóliójának a része lett. A két teniszben érdekelt cég összefogásának az eredménye, hogy 2020-ban a Lacoste újból megjelent a világpiacon már nemcsak mint sportruházati világmárka, hanem a gyökereihez visszatérő, teniszütőt is gyártó és forgalmazó világmárka.

Rendezés:

Lacoste L20 teniszütő

119.900 Ft 69.900 Ft

Fantasztikus ütéserő, a Lacoste-ra jellemző egyedi rezgéscsillapítás, kiváló komfort jellemzi.

Fejméret: 100" / 645 cm²    
Súly: 290 gramm

Lacoste L20 L teniszütő

119.900 Ft 69.900 Ft

Könnyen ledíthető teniszütő, a Lacoste-ra jellemző egyedi rezgéscsillapítás, kiváló komfort jellemzi.

Fejméret: 100" / 645 cm²    
Súly: 275 gramm

Lacoste L20 tenisztáska

49.990 Ft
A Lacoste egyedi tenisztáskája prémium minőségű anyagból.

Lacoste Damper rezgéscsillapító

3.590 Ft 2.990 Ft
Rezgéscsillapító.
Kiszerelés: 2 db

Lacoste Overgrip fehér fedőgrip

3.590 Ft 2.990 Ft
Fedőgrip. Tapadás és nedvszívás legjobb kombinációja.
Vastagság: 0,5 mm

Lacoste Grip fehér alapgrip

3.590 Ft 2.990 Ft
Alapgrip. Tapadás és nedvszívás legjobb kombinációja.
Vastagság: 1,8 mm
Az oldal tetejére