Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.

Másnapi kiszállítás - belföld

Ne várj több napot egy termékre! Rendeld meg munkanapokon 14.00 óráig, és a GLS futárszolgálat 24 órás időgarantált szolgáltatásával másnap már a kezedben is lehet.

Csomagolási és szállítási díjak
 
A megrendelt termékekre csomagolási díjat nem számítunk fel. A termék átvételekor a kifizetendő utánvételi díj tartalmazza a megrendelt termék árát és a szállítási és utánvétes költségeket (Belföldi Csomag). A szállítási díj egy csomag esetében, az értéknyilvánítás és az utánvétel díjának összege, amely esetenként bővül a terjedelmes és törékeny csomagok feladási díjának összegével, illetve expressz vagy saját kézbe szolgáltatással.

Amennyiben átutalással vagy bankkártyával szeretnél fizetni, a megrendelt termék(ek) kiszállítása 10 000 Ft feletti vásárlás esetében ingyenes számodra. Az átutalás esetében azonban csak az átutalandó összegnek a bankszámlánkra beérkezését követően tudjuk indítani a csomagodat.
 
Utánvétes csomag (alap szolgáltatás) szállítási költsége:
 
  50 000 Ft-ig: 1 520 Ft
100 000 Ft-ig: 2 100 Ft
200 000 Ft-ig: 3 000 Ft

Csomag szállítási költsége átutalás vagy bankkártyás fizetés esetében:

  10 000 Ft-ig: 1 080 Ft
  10 000 Ft felett: INGYENES

 

Az oldal tetejére