Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

Slazenger

Slazenger céget Manchesterben egy zsidó testvérpár, Ralph és Albert Slazenger alapította 1881-ben. Ugyanebben az évben Ralph Londonba költözött és a Cannon Street-en nyitott sportüzletet. A Slazenger viharos gyorsasággal vált az egyik vezető golf és tenisz felszereléseket gyártó vállalkozássá Angliában. 1885-ben Wimbledonban az "All England Lawn Tennis and Crocquet Club" megrendezte az első teniszversenyt, a Slazenger kiadta az első komplett tenisz felszereléseket tartalmazó, "The New Game of Lawn Tennis" dobozát. Barnsley városában megkezdődött a teniszlabda gyártása, amit 2002-ben zártak be, s azóta a Slazenger teniszlabdákat a Fülöp-szigeteken készítik. 1902 óta a Slazenger a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos labdája, egyúttal ez az egyik leghosszabb szponzorálás a sportok történetében.
Rendezés:

Slazenger Wimbledon Hydrogard (3 db/tubus) teniszlabda

2.750 Ft
A Slazenger Wimbledon a világ legrangosabb teniszversenyének, az All England Club-nak a hivatalos teniszlabdája 1902 óta.