Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
3.650 Ft
Gyártó:
A Slazenger Wimbledon a világ legrangosabb teniszversenyének, az All England Club-nak a hivatalos teniszlabdája 1902 óta.
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Hűségpont rendszer
Kiváló minőség

Slazenger Wimbledon (4 db/tubus) teniszlabda

3.650 Ft

Leírás és Paraméterek

Slazenger Wimbledon teniszlabda (4db/tubus)

A Slazenger teniszlabdát 1902 óta használják az All England Club megszentelt pázsitján, és a legújabb típusa a világ egyik legkiválóbb minőségű teniszlabdája. A teniszlabdát 4 darabos kiszerelésben fémtubusban kerül forgalomba.

A Slazenger Wimbledon teniszlabdát a következő technológia megoldások emelik ki az átlag teniszlabdák fölé:

  • gumibelső: Tour Core - a tervezése és megalkotása során a legfontosabb szempont volt, hogy a labda teljesítménye állandóan a legjobb legyen, mivel a világ legrangosabb teniszversenyének a hivatalos labdája.
  • filc: a prémium minőségű filc szintén a verseny igényeihez igazodva készül, feszes szövete a legfinomabb szálakból áll, hogy a labda még tartósabb és érzékenyebb legye. A filcet különleges festékkel és szabadalom védett eljárással festik meg (Ultra Vis) az optimális láthatóság céljából, mind a játékosok, mind a nézők érdekében. A párás wimbledoni időjárás miatt a Slazenger mérnökei által kifejlesztették a Hydroguard technológiát, amelynek a labda filcén való alkalmazásával a Slazenger Wimbledon teniszlabda 70%-kal több vizet képes visszataszítani, mit egy hagyományos teniszlabda.

A Slazenger Wimbledon teniszlabda minden bizonnyal az innovatív megoldásainak köszönhetően az egyik legkiválóbb teniszlabda mind a mai napig, és bármely talajtípuson használható.

Teniszlabda kategóriák ITF engedélyes
Paraméterek
Minősítés ITF approved - versenylabda
Kiszerelés 4 db/tubus
Pályatípus Mindenféle talajra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére