Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák
Azonnal elvihető
Azonnal elvihető
A Raktáron jelzés azt jelenti, hogy az üzletünkben az adott termék készleten van és bármikor azonnal elviheted. Kiszállítás esetén amennyiben munkanapokon 14.00 óráig adod le a megrendelésedet, akkor már a következő munkanapon a GLS futárszolgálat átadja neked a csomagodat.
Kiváló minőség
Kiváló minőség
A legnevesebb márkák termékei a gyártótól vagy annak hivatalos forgalmazóitól származnak, így nem kell aggódnod a megrendelt termék(ek) minősége és az eredetisége miatt.
Slazenger Wimbledon Hydrogard (3 db/tubus) teniszlabda
2.750 Ft

Slazenger Wimbledon Hydrogard (3 db/tubus) teniszlabda

2.750 Ft
Gyártó:
A Slazenger Wimbledon a világ legrangosabb teniszversenyének, az All England Club-nak a hivatalos teniszlabdája 1902 óta.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Slazenger Wimbledon Hydrogard teniszlabda (4db/tubus)

A Slazenger teniszlabdát 1902 óta használják az All England Club megszentelt pázsitján, és a legújabb típusa a világ egyik legkiválóbb minőségű teniszlabdája. A teniszlabdát 4 darabos kiszerelésben fémtubusban kerül forgalomba.

A Slazenger Wimbledon teniszlabdát a következő technológia megoldások emelik ki az átlag teniszlabdák fölé:

  • gumibelső: Tour Core - a tervezése és megalkotása során a legfontosabb szempont volt, hogy a labda teljesítménye állandóan a legjobb legyen, mivel a világ legrangosabb teniszversenyének a hivatalos labdája.
  • filc: a prémium minőségű filc szintén a verseny igényeihez igazodva készül, feszes szövete a legfinomabb szálakból áll, hogy a labda még tartósabb és érzékenyebb legye. A filcet különleges festékkel és szabadalom védett eljárással festik meg (Ultra Vis) az optimális láthatóság céljából, mind a játékosok, mind a nézők érdekében. A párás wimbledoni időjárás miatt a Slazenger mérnökei által kifejlesztették a Hydroguard technológiát, amelynek a labda filcén való alkalmazásával a Slazenger Wimbledon teniszlabda 70%-kal több vizet képes visszataszítani, mit egy hagyományos teniszlabda.

A Slazenger Wimbledon teniszlabda minden bizonnyal az innovatív megoldásainak köszönhetően az egyik legkiválóbb teniszlabda mind a mai napig, és bármely talajtípuson használható.

Teniszlabda kategóriák ITF engedélyes
Paraméterek
Minősítés ITF approved - versenylabda
Kiszerelés 3 db/tubus
Pályatípus Mindenféle talajra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.