Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

Duo Pack csomagban a Tecnifibre T-Fight DC teniszütők

2016. 12. 04. 20:01:08 L&H Sport
Duo Pack csomagban a Tecnifibre T-Fight DC teniszütők

 

A legújabb Tecnifibre T-Fight DC teniszütők ismét kaphatók Duo Pack csomagban. Ez a csomagajánlat az egyik legjobb megoldás új teniszütő modellek vásárlása esetében. A Tecnifibre a nehezebb súlyú teniszütőit (T-Fight 300, T-Fight 305, T-Fight 315 és T-Fight 320) kínálja ebben a speciális ajánlatában, ami két ütő és egy tenisztáska megvásárlását jelenti, s ehhez ajándékba adja a legújabb tartós poliészter teniszhúrját 200m-es kiszerelésben.

 

Tecnifibre T-Fight Duo Pack ajánlat

A Tecnifibre Duo Pack csomag több választási lehetőséget kínál:

  • Négyféle teniszütő között lehet válogatni, amelyek alapvetően azoknak a játékosoknak készülnek, akik erőteljes támadó teniszt játszanak. A teniszütők súlyozásukban és húrsűrűségükben különböznek egymástól, így mindenki megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbb teniszütőt az ajánlatban. A teniszütők a következők: Tecnifibre T-Fight 300 DC, Tecnifibre T-Fight 305 DC, Tecnifibre T-Fight 315 DC és Tecnifibre T-Fight 320 DC
  • A Tecnifibre Pro Endurance tenisztáskák kétféle űrméretben válaszhatók: háromrekeszes elrendezésűek, a kisebb táskába akár 10 db teniszütő, a nagyobb táskába 15 db teniszütő is belefér. 

Tecnifibre Pro Endurance 10R és 15R tenisztáskák

A csomag szenzációs tartalma a Tecnifibre 2016. évi poliészter újdonsága, a Pro RedCode Wax, amelyet INGYEN ad a Tecnifibre a csomaghoz, és az értéke 32 900 Ft. A Tecnifibre Pro RedCode Wax a hasonló nevű előd, a Pro RedCode továbbfejlesztett változata, az egyik legtartósabb teniszhúr és Tour-on, és olyan "húrszaggató" is használja, mint a legnagyobb szerváiról híres John Isner.

Tecnifibre Pro RedCode Wax teniszhúr leírása

Megosztás
Tartalomhoz tartozó címkék: Tecnifibre Tenisz érdekességek