Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.

Tecnifibre T-Rebound 298 Iga Swiatek "aláírásos" teniszütő

LL
2021. 06. 07. 18:03:31
Tecnifibre T-Rebound 298 Iga Swiatek "aláírásos" teniszütő
A French Open kezdete előtt pár nappal robbant be a köztudatba a hír, hogy a Tecnifibre útjára indította az Iga Swiatek "aláírásos" T-Rebound 298 teniszütőt. A 2020. évi Roland Garros győztes minden bizonnyal ezzel az újdonsággal felfegyverezve igyekszik megvédeni 2021-ben a bajnoki címét, amit az ő igényeinek megfelelően terveztek meg.

Iga Swiatek által tesztelve, kiválasztva és aláírva

A Tecnifibre T-Rebound 298 megszületése közös munka eredménye a Tecnifibre csapata és a 19 éves lengyel bajnok között.

A márka minden szakértelme és know-how tudása csúcsosodik ki ebben az ütőben, hogy az tökéletesen illeszkedhessen  Iga Swiatek játékstílusához:

  • ellenőrzött erő vagyis pontosság a nagy erejű ütések esetében, köszönhetően a keret egyedi geometriai kialakításának.
  • optimális lendítési sebesség a jól kialakított, összhangban lévő specifikációk miatt (súly, balansz, profilvastagság, húrképlet).
  • kozmetikai dizájn Igával egyeztetve, kihangsúlyozva Iga aláírását a kereten.

A Tecnifibre T-Rebound 298 Iga Swiatek teniszütő ideális azoknak a játékosoknak, akik egy könnyű, de nagy teljesítményű teniszütőt keresnek játékukhoz.

"Nagyon szeretem a teniszütőmet, tulajdonságai tökéletesen passzolnak játékomhoz. Szintén szeretem a dizájnt, különösen büszke vagyok arra, hogy az aláírásom díszíti az ütőt. A T-Rebound 298 nagy magabiztosságot ad nekem."

Iga Swiatek

Az ütő tulajdonságai:

  • Súly: 298 gramm
  • Balansz: 320 mm
  • Fejméret: 630 cm2
  • Húrkiosztás: 16x19
  • Játékos szint: Gyakorlott --> Profi
  • Fényes felület
  • Húr: Razor Code 

Tecnifibre-ről

Tecnifibre több mint 40 év óta támogatja a játékosokat a sportág gyakorlásában, kezdve egy egyszerű megállapítással: minden játékos egyedi, ezért a megfelelő felszerelés a kulcstényező teljesítményükben.
A márka teniszhúr innovációjára alapozva épített fel egy széles alapokon nyúgvó tudást, ami mára kiterjed a teniszütőkre, teniszlabdákra, ruházatra, táskákra és húrozógépekre.
Francia márka nemzetközi hatással, 2017 óta a Lacoste Group tagja. A Tecnifibre jelenleg számos nagy tornának a hivatalos partnere, és olyan játékosok szerződtek hozzá, mint Daniil Medvegyev és Iga Swiatek (tenisz) vagy Mohamed el Shorbagy és Nour el Sherbini (squash).

Az oldal tetejére