Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

Az erőhöz új érzés társul: Tecnifibre TF-X1

2022. 01. 23. 11:35:00 LL
Az erőhöz új érzés társul: Tecnifibre TF-X1
Tecnifibre TF-X1 a legújabb generációs Tecnifibre teniszütő-család, megalkotva úgy, hogy miközben az ütéserőd növekszik a használatával, a komfort érzésed maximális lehessen.

Tecnifibre TF-X1: az ERŐ, amelyet ezelőtt így még nem érezhettél!

Tecnifibre TF-X1 teniszütő-család: az erő, amit idáig nem érezhettél

A tenisz olyan sport, amelyben az ellenfelek egymás ellen küzdenek, keresve állandóan az egyensúlyt az erő és a pontosság, a támadás és a védekezés között. Nagyon intenzív sport, ezért a játékosoknak nemcsak lendületesebben hanem nagyobb erővel is kell megütniük a teniszlabdát bármely helyzetből. Emiatt alkották meg a TF-X1 újgenerációs teniszütőt, hogy fokozza az ütéserőt, miközben a maximalizálja a stabilitást, a játékérzékelést és a komfort érzést.

A Tecnifibre TF-X1 elnevezés érdekessége, hogy az X1 megnevezést már korábban más terméktípus is megkapta a Tecnifibre széles termékpalletáján: így a legjobb minőségű teniszlabdája és tesztgyőztes teniszhúrja is ezt az elnevezést viseli. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új teniszütő-családra a Tecnifibre úgy tekint, mint a teniszütői közül a legtöbb technológiai újítást tartalmazó prémium kategóriás szériájára. 

Tecnifibre TF-X1 teniszütő-család jellemzője az X-Damp rezgéscsillapító a teniszütő markolatának végén.

A Tecnifibre TF-X1 széria három különböző súlyú teniszütőből áll:

  • a Tecnifibre TF-X1 300 teniszütő a legnehezebb tagja (300 gramm) a családnak, és igényes amatőr férfi játékosoknak ajánlható, masszív súlyával igen toleráns és stabil.
  • a Tecifibre TF-X1 285 teniszütő minden szempontból egyesíti magában a két másik teniszütő tulajdonságait, hiszen súlya 285 gramm, amely még a toleránsabb keretek közé emeli, de már jobban lehet vele manőverezni, mint nehezebb testvérével, ezért a erősebb fizikumú nőknek és junioroknak is bátran ajánlható.
  • a Tecnifibre TF-X1 275 teniszütő a család legkönnyebb tagja (275 gramm), így könnyen lendíthető és jól manőverezhető, ezért nőknek és junior korú játékosoknak ajánlható.

A Tecnifibre TF-X1 teniszütő-család extra újdonságai:

  • az új optimalizált ergonomikus keret a kerek fejformájával és a megerősített szekcióival több erőt és stabilitást ad az ütéseknek.
  • új ISOFLEX technológia a keret keresztszálas részén keményebb, a főszálas részén puhább, ezzel a húrágynak kiegyensúlyozott rugalmasságot biztosít.
  • X-Damp, az új Tecnifibre rezgéscsillapító technológia, 36%-kal csökkenti a teniszütő ártalmas rezgését: jobb a komfort, lassúbb a kifáradás és hatékonyabb a teljesítmény.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tecnifibre Teniszütő