Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.

Új teniszütővel ünnepli 40. évfordulóját a Tecnifibre

LL
2019. 08. 14. 17:21:43
Új teniszütővel ünnepli 40. évfordulóját a Tecnifibre
A Tecnifibre 40 éves fennállásának megünneplésére egy teljesen klasszikus teniszütő szériát dobott a piacra 2019. őszi szezonkezdésre, amely azonban megjelenésében, arculatváltásával és új logójával már a jövőre utal, mivel a Lacoste csoporthoz való csatlakozásával egy évvel ezelőtt új irányt vett a francia cég élete.

Tecnifibre  TF40 teniszütő szériaA Tecnifibre TF40 széria indulásként két típusból áll, a Tecnifibre TF40 305 és a Tecnifibre TF40 315 teniszütőkből. Az ütők klasszikus jellemzőjét a keskeny profilú négyzetes alakú szár (RS Section) és a sűrű (18x20) húrkiosztás adja, amik a kivételes kontrollt biztosítják, ezért ezt az ütőcsaládot igazából azoknak a tapasztalt játékosoknak ajánljuk, akik nagy erővel játszanak. A TF40 család alapvetően a TFIGHT családból került kifejlesztésre, s a valódi különbség közöttük az itt említett négyzetes alakú szár. A TFight teniszütők szárának profilja kicsivel vastagabb és lekerekítettebb a formája, illetve a TFight 305 és TFight 315 teniszütőknek ritkább a húrkiosztása.

Tecnifibre TF40 305 teniszütő szép dizájnnal

A Tecnifibre TF40 széria az alábbi figyelemre méltó innovatív megoldásokat tartalmazza: 

  • TFight szériában megjelent és a rugalmasságot növelő XTC (Xtrem Touch Construction) technológiát, párosítva a puhaságot, érzékenységet garantáló Dynacore fonattal. A DynacoreXTC technológiából fakad az ütő kivételes érzékenysége, mert a labda hosszabb ideig ül az ütőben, és ezért több idő marad az ütés közben a labda helyezésének a finomítására.
  • Xtense BG húrvezető rendszer, amely a kontroll orientált keretnek a komfort érzetét növeli. A húrvezetők segítik csökkenteni az ütés pillanatában a teniszhúrra ható sokkot, mivel a kivezető erek hosszabbak és szélesebb a szájuk. A húrozást megkönnyítendő a húrvezető rendszer az ütőfej tetején is átalakításra került, szélesebb és mélyebb csatorna kialakításával, ami a húrozást teszi könnyebbé és gyorsabbá.

Tecnifibre TF40 teniszütő klasszikus kerete (RS Section)

A Tecnifibre TF40-es széria mindkét ütője sűrű (18x20) húrkiosztású. A Tecnifibre TF40 305 teniszütőt azoknak ajánljuk, akik a kontroll és az érzékenység hatásos kombinációját keresik egy kifejezetten klasszikus típusú teniszütőben. A Tecnifibre TF40 315 teniszütőt hasonló tulajdonságaival, de nehezebb súlyával azoknak ajánljuk, akik nagy erővel képesek bombázni, és sebészi pontossággal kívánják helyezni a teniszlabdát az ellenfél oldalára.

Tecnifibre TF40 teniszütőket dístítő ATP Tour plakett.

A Tecnifibre TF40 teniszütőket az ATP World Tour logóját ábrázoló elegáns fém plakett díszíti a teniszütő nyakának belső oldalán. A Tecnifibre az ATP World Tour hivatalos partnere 2013-2020 között, ezért viselhetik a Tecnifibre termékek az ATP Tour logót.

Jelenleg olyan sztárok versenyeznek többek mellett a cég termékeivel mint Daniil Medvedev, Jeremy Chardy, Janko Tipsarevic, John Millman, Marcus Copil, Denis Istomin vagy a fiatal és nagyon tehetséges Daria Kasatkina.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tecnifibre Teniszütő
Az oldal tetejére