Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

Wilson Black Edition teniszütő kollekció

2018. 04. 03. 20:15:00

A Wilson az elmúlt hetekben tette elérhetővé legújabb kollekcióját világszerte, így a napokban érkeztek meg üzletünkbe is a "Black Edition" központi darabjai, a teniszütők. Wilson ezen kollekciója az Ultra, a Blade, a Pro Staff és a Burn széria egy-egy közkedvelt modelljét tartalmazza, továbbá kiegészül egy új teljesen fekete teniszcipővel, tenisztáskákkal és válogatott férfi és női ruházattal.

A "BLACK EDITION" kollekció jellegzetessége a klasszikus de mégis ultra modern, teljesen fekete színvilág minimalista dizájnnal párosítva.

Wilson Black Edition kollekció darabjai

A kollekció első darabjait valójában a Wilson már 2017 szeptemberében útjára bocsátotta, az új fekete-a-feketében Pro Staff teniszütő modellekben.

- A "BLACK EDITION" kollekciónk létrehozását valójában játékosok ezrei inspirálták, akik nap mint nap keményen dolgoznak a pályán, hogy minél jobb eredményt érhessenek el - mondta Kyle Schliegel, a Wilson Global Marketing igazgatója. - Miután bemutattuk a teljesen fekete Pro Staff RF 97 Autograph teniszütőt, rengeteg visszajelzést kaptunk a játékosoktól, hogy szintén szeretnék az Ultra, a Blade és a Burn ütőket csupa fekete színben látni, sőt más termékeket is. Ezt követően izgatottan mutatjuk meg nekik az eredményt, amit alkottunk számukra - egy valódi erős megünneplését személyes kitartásuknak, szorgalmuknak és szívósságuknak.

A Black Edition teniszütők

A teljesen fekete teniszütőkre is jellemző, hogy a Wilson új Countervail technológiájával kaphatók, egy olyan anyaggal, amely maximalizálja a játékos energiáját, lassítva az izmok kifáradását, rövidítve a felépülési, helyreállítódási szakaszt a játékok között. A CV technológia csak a Wilson versenyütőiben érhető el. Három új teniszütő alkotja a "BLACK EDITION" kollekciót: az Ultra 100 CV Black, a Blade 98 CV Black (16x19) és a Burn 100 CV Black. A kollekció a márka új dizájn koncepcióján, a DNA dizájnon alapul, ami csak versenyütőkre jellemző. Egyenes vonalakat, erős hangsúlyú színeket, matt felszínt és sima, bársonyos festést tartalmaz, és ezzel az ütők megjelenését hangsúlyosabbá teszi.

Wilson Black Edition teniszütők: Pro Staff, Blade, Ultra és Burn

Az új ütők a korábban megjelent Pro Staff 97 CV Black és Pro Staff 97L CV Black ütőkhöz csatlakoznak, amelyek 2017-ben mutatkoztak be. Az ütők mindegyike tartalmaz utalást saját szériájukra, így a neonkék (Ultra), a neonzöld (Blade) és a narancssárga (Burn) logók az ütők nyakánál a külső oldalon kerültek elhelyezésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Teniszütő Wilson