Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Kategóriák

A Wilson a Roland Garros French Open hivatalos partnere 2020-tól

2020. 01. 15. 00:00:00 LL
A Wilson a Roland Garros French Open hivatalos partnere 2020-tól
A Francia Tenisz Szövetség a Wilson céget választotta az elkövetkező öt évre a Roland Garros és a szövetség hivatalos partnerévé.

A Francia Tenisz Szövetség (FFT) és a Wilson Sporting Goods 2019. november 12-én jelentette be öt évre szóló közös együttműködésüket. A szerződés keretében a Wilson lett 2020-tól kezdődően a Roland Garros Hivatalos Labdája és Hivatalos Húrozója. A Wilson látja el a versenyt egy új nagy teljesítményű, salakos pályára tervezett, társmárkázott (Wilson-Roland Garros) teniszlabdával. Az új labdát 2020-tól kezdve fogják használni a Roland Garros teljes ideje alatt és számos a bajnokságot megelőző kisebb versenyen. A Wilson fogja szolgáltatni - híres húrozó csapatával - a verseny ideje alatt a játékosok számára  a teniszütők szervizelését is.

A szerződés keretében a Wilson és az FFT elíndít egy társmárkázott (Wilson/Roland Garros) prémium tenisz felszerelés kínálatot, egyesítve az eleganciát a legjobb teljesítménnyel, ami teniszütőkből, teniszlabdákból, teniszhúrokból, kiegészítőkből és táskákból áll. Ezeknek a  társmárkázott termékeknek a megvásárlása lehetséges lesz a Roland Garros hivatalos e-boutique oldalán, a French Open ideje alatt a Roland Garros-on, illetve a Wilson értékesítési hálózatán keresztül 2020. januárjától kezdve.

Forrás: Roland Garros French Open hivatalos oldala >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Teniszlabda Wilson